Click Click !

Sunday, December 2, 2012

Comeback.

Assalamualaikum wbt.



Hai semua orang lama kan aku tak update blog nie? Hmm busy sikit. Eh? Ok tipu sebenarnya aku banyak benda nak update, cuma malas je. Entah lah kenapa.

Ok hari ni dah 2 Dec. Dah masuk December dah. Banyak benda yang berlaku sepanjang cuti sekolah ni. Happy, sedih, marah, gila. Ah macam-macam lah. Tak lama lagi nak buka sekolah dah untuk sesi 2013. 1 Jan tak silap aku. Cakap pasal sekolah teringat kat result exam yang baru keluar. Hmm meningkat. Tapi tetap sedih. Siapa nak tahu, tanya saya sendiri. Sekolah sekolah sekolah. Oh tak bestnya sebab aku belum enjoy secukupnya untuk cuti. Eh, enjoy? Perlu ke sebenarnya? Entah lah Macam tak perlu. Tapi perlu juga kadang-kadang. Sesungguhnya cuti ni aku tak kemana pun. Hmm sedih lah. Benci, nak marah. Taknak bawak gi jalan-jalan. :( Hmm takpe, aku sabar. Sabar. Sabar. Nak pergi mana-mana pun susah. Agh. Ok terlepas. Sabar Liana sabar. Penat dah nangis macam nie. Har har *tak ikhlas*

Ok lah malas nak cakap banyak-2. Lain kali update lagi. Next update maybe dalam 10 hari lagi? Kut. Ok lah. bye.

Much love,
Ana.



No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.