Click Click !

Friday, October 5, 2012

Sedia?

Peace be upon you, ppl :)

Hello semua manusia yang tak berapa nak handsome, cantik cun melecun semuanya tak.

Dah takpayah nak emo sangat baca intro aku yang agak jahanam sikit tu. Haha melawak je. Tak payah ah amik hati. Kesah pulak? Keh keh keh dah apa ntah aku type nie. K kembali kepada point aku update nie, tak ada apa-apa pun, just nak cakap apa yang di plan-kan. Oh k.

Hari nie tarikh 5 Oct 2012, iaitu Jumaat atau Friday. Exam pulak 21 Oct 2012. Berapa hari lagi? Haih, kira sendiri ah. Hmm so persediaan aku dah buat dah. Plan buat besar gajah, tapi tak praktik buat besar kuku je. Alah, kuku pun besar kan?



Dekat kelas atas meja dalam plastik, aku and deskmate, Ilya Amalin Hashim, yang kadang-kadang aku panggil, Ilya, Amalin dan juga Hashim eh? telah buat beberapa persiapan. Yeke? Yelah kitorang buat atas satu kertas tulis countdown, tiap2 hari kena buat 'pangkah' kat atas nombor berikut. Mula2 cakap nak start struggle 30 hari sebelum exam, bila dah lepas 30, cakap nak start 28 pulak, bila dah lepas 28, 25 pulak dan seterusnya. Biasalah tu, pelajar minda kelas pertama. Lol.

Lepas tu, saya tidak nafikan yang dulu saya suka main2 dalam kelas Syariah Islamiah. Dan padahnya saya dapat time PKBS 2. Haih, padan lah muka. Nasib baik tak failed k. So sekarang saya bukan nak ujub, riak atau other shit, tapi saya dah mula fokus dalam kelas time ustazah mengajar. Omg omg sorry banyak banyak kat ustazah sebelum nie saya main2. Ampunz!

Ah banyak lagi lah aku plan tapi malas nak type. Banyak k. Tapi gerak tak gerak aku taktahu. Btw yang pasti dah lebih 2 bulan aku tak pergi training Taekwondo. Aaaa rindu bukan kepalang. Kaki aku pun dah keras. Bukan sebab aku nie pemalas, tapi entahlah kenapa kat sekolah rendah tu dah takde training. Miss Lee tak cakap apa pun. Nak pergi training malam pulak, aku asyik busy, kadang2 sekolah pun balik petang. Malam tu confirmlah penat kan? Hmm.

Ok lah Im outta here. Bosan ah. Facebook dan Twitter dah tak berapa best sangat dah 2-3 minggu nie. Takpelah. Sebulan je. Hihihi. Apa? Sebulan apa? Haha takde apa weh.






Lotsalove,
Ana.


No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.