Click Click !

Monday, January 2, 2012

Sekolah dan Kelas.

Peace be upon you , ppl :)

Hari ni makin ramai orang tengah update status dekat facebook pasal kelas and aliran diorang. Ada yang nak pindah sekolah lah , ada yang nak tukar aliran lah. Hesh. Macammacam. Ada yang apply SMV lah , MARA lah , SBP lah. Hmm. K tak kesah sangat yang tu. Hal kita sendiri pulek , Hadoi. Aku sendiri taktahu kelas mana lagi nie. Semua kawan kawan aku dah tahu. k bukan semua. Budakbudak asrama dah confirm tahu sbb diorang dah pegi tgk , ditampal dekat masjid sekolah. hurhur.

Check dekat laman web sekolah.

Tapi takde jugak untuk form 3 , hesh , kenapa lah cikgu tak update jugak untuk form 3. (t_t)
Waa , camcam ne pun , aku nak kelas Science k. Esok sampai sekolah , terus nak terjah masjid. Bye.

No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.