Click Click !

Friday, January 6, 2012

The School :)

Peace be upon you , ppl :)

Hai semua. Harap korang dah baca new page aku. Malam nie , nakc erita pasal sekolah k. Hewhew :3
Aku di tempatkan di 4 Ummu Salamah , Science Stream + PQS and PSI. Kelas nie kelas ke-3 drp 5 kelas Science. K banyak saingan babe , kelas tu semua 9A. Eee tanak cakap pasal tu kay.

Ohyes , helo kepada subject baru.

BIOLOGY
CHEMISTRY
PHYSICS
ADDMATHS
PENGAJIAN AL-QURAN DAN AS-SUNNAH
PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH
DANNNNN.
BAHASA ARAB TINGGI

Ohya , bahasa arab tinggi tuh kan , itu kan , bahasa tu kan , kita kan , kena buat karangan kan , tapi kan , kena 150 patah perkataan tau, kan kan kan ? K sila muntah sekarang. Aku rasa lepas ustazah explain sume tu , some of us dalam hati cakap 'WHAT IS THE H!@# IS THIS ?' and some said 'TUKAR SEKOLAH TUKAR SEKOLAH TUKAR SEKOLAH'. Kay takpe. Jangan mengalah terlalu awal. Believe yourself. belum cuba lagi. InsyaALLAH berjaya. Amin. K rasa pening dah. Eeee.

Btw , first day sekolah. Bangun awal. Pergi sekolah pun awal. Tapi balik sekolah.. Zzzzzzzzz.

Peh , masa form 3 lagi aku rasa lemah bila tgk buku buku kakak-2 Form 4. Hmm , skrg nie , aku pulek.
Saya sekelas dengan Sakinah Aisyah. Woho. I love it :* Dalam kelas , boo me. Duduk belakang sekali dengan Ilya. Weehee. Dia dah jadi prefect youu. Aww , kay.

Ohyes. Tadi ada meeting Briged Cyber. Ohman. Aku Naib S/Usaha. Banyak menulis lah aku. Tulisan bukan cantik pun. Haha. Tapi takpe. Ada sijil :3 Terima kasih kepada yang mencadangkan saya tadi. hewhew. Then , tahun nie form 4 banyak kerja. Ohman. Aku lah tu. Form 4 babe. Okay Liana , ikhlaskan diri. InsyaALLAH.

First day of sch 2012 - Muka tengah cem siput yang cantik. Muahaha.

Kay saya dah mengantuk.. *yawn*

1 comment:

  1. baca ni...

    http://kids-lerra.blogspot.com/2012/01/fanawmv.html

    ReplyDelete

No, you don't have to comment.