Click Click !

Saturday, January 21, 2012

It is JUST a promise

'It is JUST a promise. i repeat , JUST a promise JUST JUST JUST  a promise. Nyiehh nyiehh.'
Mungkin itu lah kata hati dia. Chopp , ini bukan kes nasihat , ini bukan kes kutuk , bukan kes fitnah k. Ini kes JUST a promise.

btw ,

 DO NOT ACT LIKE YOU ARE AN ANGEL IN FRONT OF US , AND BEING A BITCH WHEN WE ARE NOT AROUND !

My FAQ yang akan di delete. Sebab macam tak de guna jer.


btw again , dah tahu kita salah tapi still nak tunjuk salah orang lain konon nak tutup salah dia le tewww lepas tu update benda yang baik baik sebab dia kan baik ( lah konon ).

Oke lah, bye.

4 comments:

No, you don't have to comment.