Click Click !

Wednesday, December 14, 2011

i lub you bebi.

Peace be upon you , ppl :)

Hai semua. Apa khabar ? Okay , tujuan entry nie di adakan adalah untuk berterima kaseh kepada kawan saya yang cantik , cun melecun sebab sudi buatkan header untuk saya walaupun saya tak mintak. Huh ? Ape ? Sape dia ? Dia adalah SAA.

Mula mula jadi gini. Lepas tu , pandai pandai lah kan aku edit dengan menggunakan kepakaran (pakar ker ?) photoshop. heww.

Di samping itu , dia juga adalah tempat saya meluahkan rasa. Seriously , i feel soo muchhhh bettah bila luahkan dekat dia. Hew. Kembang lah tu Kinah :D . Eh ? Ape ? Dulu saya luahkan dekat perempuan lain ? Ehhh , mana ada. Dia je <3 <3 .

Ohye , actually , dah lama nak update pasal nie , semalam punya semalam punya semalam lagii.
Yelah kan , yg first tu , mood aku di bunuh oleh err , budak perempuan maybe ? Hurrrrr. Lepas tu , yg smalam pulak , aku terrrrrhasut oleh SAA tadi suruh on9 Habbo. Hefff. Hampes. Lulz. Pape pun.

Thankyou bebi. Lulz.

No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.