Click Click !

Monday, December 19, 2011

The Date :3

Peace be upon you , ppl :3 <-- gedik pulak emoticon macam nie. Suka hati haku ahh.


Hai. Apa khabar semua ? Okay. Eksaited gilerwww nak hupdate hari nie. Okay , nak tahu tak kenapa ? Act , korang boleh tahu dengan mengangkat sikit bola mata korang ke atas. lihat tarikh post. 

Haaa ! Dah tahu ker ? Okay , still taktahu ?  Alahai. 19th December kan ? It's MY BIRTHDAYYYYYY <3



Okay , hadiah ? Setakat nie belum dapat hadiah T^T Tapi takpe, tadi pagi umi call wish birthday as she takde kat rumah. She left to Johor yesterday morning. Umi tanya nak hadiah apa. Okay, disebabkan umi call pagi pagi lagi , dengan gaya mengantuknya aku pun cakap.

Me : ummi beli lah gapo gapo. hehe.
Umi : Ana nk hadiah gapo ? 
Me : Beli lah gapo gapo hok umi sero Ana suko. Hehehe.
Umi : Okay.

Haha :D Seriously , dalam hati aku cakap , ummi Ana nakkk ----. Okay, takboleh cakap. Nanti kalo KAK ADAH baca , dia cakap aku melebih pulek. Haha :D Betul tak kakAdah ? Jangan mare. Ana birthday girl okay.


Let see , sapa yang wish first-2 tu ?
Yang first ialahhhhhhhhh
DIRI KU SENDIRII. haha :D
Okay , abaikan ,
Sakinah Aisyah Asry lah yang first. tepuk tangan cepat ! Takpayah nak tepuk tangan , itu janji dia dekat sayeww sejak 3 bulan yang lalu. :3


Ucapan :
Assalamualaikum semua , pape pun , terimakasih kepada keluarga saya kerana telah menjaga saya dari kecil sampai besar sehingga saya berjaya hidup di dunia yang pebuh dengan cabaran yang tidak seberapa lagi jika di bandingkan dengan Rasulullah :) Thanks kepada semua yang wish birthday. Sangat menghargainya. May ALLAH bless us :) Amin , InsyaALLAH. 


Gambar masa kecik kecik ,
Zaim , Ana , kNani
Ohya , HAPPY BIRTHDAY TO ALL DECEMBERERS terutamanya my sis , Kak Nani ( 1st Dec ) and Zaim ( 3rd Dec ) . Lubb yah.







Bytheway , ini lagu untuk diri sendiri dll :)





Sekian sahaja semua. Moga bergembira selalu dan hari hari mu penuh barakah. InsyaALLAH.







2 comments:

  1. ala ,, happy birthday syg ! hee <3 aq wish yg kebrape ..? xde p0n name aq lam nih .. aq nk update sal mg tapi x smpat laaa .. 6ty aq buad spesyel utk kau s0rng my little princess ! syg kau sngad2

    ReplyDelete

No, you don't have to comment.