Click Click !

Tuesday, November 1, 2011

Birtdayyy(s)


Peace be upon to youu. 

Now i remember someone's birthday , err , act , 2 org , sometwo lah kan. Who who ?! My bestfriends / bestbuddies. 

Wan Noor Asyirah 29/10 : 

Dia yang kanan , abaikan yang dekat kiri tu , aku pun tak kenal siapa. asdfghjk.

Dia comel , dia lawak , dia tinggi , errh. Sorry Cirosh , lambat update. Moga panjang umo aww. Errh. Saya rindu nak pusing pusing tangan dengan awak iloveyouuuu tahu ? :*
HAPPY15TH BIRTHDAYYYY , DEAR ^_^

Shazleen 01/11 :

Dia yang berbaju pepel okaay.

See , dia makin cantik. Erhh. *kalo mg baco jange koya* . Ohya , saya gembira dengan perubahan awak. Sorry tak dapat nk celeb birthday kt your castle baru baru nie , ada masalah teknikal. Hewhew. Takpelah. Nanti kita celeb lain kali. *aku tak janji okay*.
HAPPY15TH BIRTHDAYYYY , DEAR ^_^



Sorry sbb curi gambar. 
Kirim salam dekat mama , maaf ler sebab buat dia tanya 1000 kali pasal aku. Hiks.



SEMOGA PANJANG UMUR YOU ALL. ILOVEYOU BOTH KETAT KETAT *ayatgegegegedik*

1 comment:

No, you don't have to comment.