Click Click !

Tuesday, November 1, 2011

25 barangan untuk Random Giveaway

Salam November semua.
Kay , saya ditag oleh kawan saya yang comel lagi menawan cantik menarik iaitu Hanan R. Trimas awak. Saya suuuke kena tag. Hewhew.


Jom kita eksaitedkan minda kita dengan hadiah hadiah yang bakal dimenangi.

DSC 0109 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 01151 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 0697 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon


Jom tengok syarat syarat penyertaan. Woho.

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

TEMPOH KONTES : 21 OKTOBER – 10 NOVEMBER 2011




So , saya tag ;



Sekians.

No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.