Click Click !

Friday, August 19, 2011

Lil Hakimon




Assalamualaikum girls , guys and others. How are you ? Doing good ?
baiklah , nampak gambar di atas ? I'm sure tersangat jelas kan ?
Itu saya bersama budak gigi besar . :P
Sape tuh ? Oke , itu boifren nephew saya . Gambar tersebut di tangkap pada pagi tadi , atas kereta , semasa perjalan ke Tuisyen Dinamis -takaci betul, aku pergi tuisyen , diorang pegi shoping-
Ops, lupe nak kenalkan dia , nama dia Azim Hakimi kadang2 pggil HAKIMON , 7 tahun , anak sulung kakak sulung saya , Norwaheeda . Tahun nie dia puasa , tapi tak penuh jugak. Tapi takpe at least dia cuba , kalo petang2 nak bukak puasa tuh , ade la jugak dia merengek cakap lapar. yang aku peliknya, masa dia duk main PS2 , layan movie , dll , tak pulak dia sebut yang dia lapar. HESH. ape kena budak nie ?




Tadi , dia dia terawih ngan aku dan kakakku , dan beloved umi , mula2 nak start , dia cakap
'Aloh , lamo lah gini kalo maye teraweh gak' ,



lepas tu , setelah di 'bobe' secara lembut oleh kakakku and aku , dia pun ikut terawih lah jugak. Siap je terawih andd witir , he said ,


'Aloh , smeta sangat '


Now, he's sleeping , so cute dengan gigi rabbitnya :P
ilubyouajim. <3


Okie , takde ape dah , kbyee. 
































p.s : Yang pasal robohkan blog tuh , ntah bile nak jadi..









No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.