Click Click !

Sunday, March 13, 2011

Rumah Kata Pergi, Asrama Kata Mari

Assalamualaikum..
Ape khabar anak-anak ibu ? *Jangan sape berani jwb bab aku belom kawenn*

Adududu, dh lame tak update entry, kan kan kan ?
Jap nk check tarikh last entry.

-

-

-

-
2 minit dah bang !
-

-

-

-

Ohh ! 18Februari ! *Sila rujuk sendiri*

Oke, niatku bkn nk cte sal tu, nak cite pasal

TIGA HARI DUA MALAM AKU DI ASRAMA.
-ekeleyh, kecoh aw minah nie, duk 3 hari pun nak cite, bajetnyeeww-
Err, bahasa 'EEEEWW' lagi ?

Huh, suke ati aku la blog aku, welk !

Aku duk asrama sebab ade extra class, pagi tgh hari n petang start Khamis till Sabtu.
Start extra petang Khamis sesudah sekolah.

Abah anta barang2 aku lam jam 2 sebelum extra start.
Haha, pikir2 nk bwk dri pagi, ERRR.. MALU kut.
Dengan gigih g cari Ustaz Kamel lps solat Zohor 'cuz nk tau kitowg tinggal kat asrama ne slama 3 hari neh.
OH YEE ! Lupe nk kasi tau, yang ade bersama-sama ku ialaaaahh :

Asyirah
Aina
Sakinah
Ibtihal
Sabariah
Adzlisya
Shafiqah

Aww aww, lps tu, ustaz suh g cari Kak Ika Form5,

uhh, berkejaran g kelas F5, hasil amat menghampakaaaan, Kak Ika dah balikk !
Walaweiii. Tgk jam dh tk sempat, cepat2 g extra cls, fuhh ! Mathematicssssss.


Lps cls abis, cari Kak Ika lg kat D'Mas, nasib baik jumpe, dipendekkan cite, kami dimasukkan ke Dorm Amanah bgnn Khadijah, bangunan ito memang kosong ! Takde students lain 'cuz sume dh balik sebab cuti penggal dh start, tinggal lah berLAPAN kt bangunan ito ditemani dgn Kaks Exco. Aww Aww, mereka baik amat !

EXCITED AWWW !

Malam tu, huho, 'gegang' abes, didatangi fulak dengan
Bee, Payast, & Teyn Bylla. Ahaks.

SIAPA YANG MENGIGAUUUU ?!

Pagi ito, bangun kul5.30, Fuhh ! Skema abes,ingat nk solat kt Medan Kawad.

Mandi tak brebut2 toilet ckup,
Masuk je aku kt toilet mandi ito, bukak air paip...
Uhhhh, menggigil sejok !
Barang2 aku kebanyakannye wrne PINK smpai aku dpt gelaran BABY PINK dri Asyirah,
Dah la aku bermanje ngn Asyirah. hahahahhax, aww aww.

Harian start cm biasa, dgn byrn RM17, kami disediakan makanan kt D'Mas, awww awww, oke la jgk mknn nye..

Alkisah tersebutlah pada malam ito,
Hujan terun dengan lebat sekali menyembah bumi ALLAH, hujan rahmat, Alhamdulillah,
Tapi, bagi kami yang kurang biasa duk diasrama nie, agak takut sikit, angin kuat gilerr..
Lampu liplap. Cm drama tv fulak, cermin milik Aina Syaza jatuh dri almari menyembah bumi dan pecah. Adoyai, kami cepat2 bace Surah Al-Mulq bacaan Sakinah 'Aisyah untuk dpt pelindungan dri Allah, Alhamdulillah.. Malam ito jgk ade 4 org students dtg bernomad, Bee, Payast, Teyn Bylla n Eesya yg chumel sume2.


Pagi to, hari last dh nieeee, kemas2 barang2 pagi ito, excited pun ade, sedih pun ade ( TIPUUUUUUUUUUUUU )


Hahahx, begitulaaah, balik kul12, tapi aku balik uma kul1 lebih2, cbb umi n abah dtg lewat.

Hmm, takde lha menarik cgt, tp, just nk kongsikan,.
..
..
..
..
BEST SEYH !

Thanks to all yang same2 melindungi sesama kite. :)
Hope korang bace andd do comment, Love korang yg teman aku.

Love korang yg bace jugak.. '____________'



Assalamualaikumm !








No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.