Click Click !

Saturday, February 5, 2011

Angah's Engagement.

Assalamualaikum.. Hye all !
Semalam ( 4Februari2011), pegi la rumah cousin aku. Anak die bertunang..
Huhoo ! That's mean, ank spupu aku brtunang ? Waah ! Tuanya aku. Kononnya pangkat si tunang itu ank sdara ngn aku. Welk !

Hmm.. Aku pun ciap2 laa, baju kuning, kain itam, inner itam(baju nipis nak mmpus, tp, aku suke! ), tudung itam.. Huhaa. Ciap2, then, nk pakai la eyeshadow and eyeliner, eyshadow mule2, aku tk pndai nk matching, suh la KakLong yg pilihkan, then, dia pakaikan,
next, nk pakaikan aku eyeliner. aku slumber ckp.

'Nok paka sndiri !! ' KakLong reply

'paka ats bawoh deh !'

Then, aku try la, kalo yg kelopak ats tu, dh biase, then, try yg bwh kelopak. Sengal ! Cm hantu. !
Aku pun. 'gonyoh2 sedak tange'

'waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! '

Pergh ! Aku jd panda ! Hmm. Lepas basuh, tk hilang lg. Aduhh, tkleyh dk diam doh aku.
Dh la abah dh balik from Masjid n nk bertolak dah. Alahaii..
Cepat2 g cuci muka. Fuhh ! Di'gonyoh2 sedak tange' akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Hilang jugak,
hilang dh make-up td. Cepat2 amik make-up kit kepunyaan KakNani,
pakai jer, eye-liner pun pakai kelopak ats je !

Hasilnya :-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-


Hahahhaha !


Sesampainya, inilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dia.
Presenting
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

--


Madihah Mohd Awi aka Angah
Cun kaan?
Gmbar amik from MakAndam..

Inilah tempat dia duduk.. Pelamin..kot.

Kebetulan plak, cameraman tu, Papa Di, papa kepada kwn baik aku, Tegur jer la..

Ini laaah, gmba2 yg aku smpat tgkap pakai camera sndiri. :)

Qistina Mila pakai Cheong Sam !



dari kiri : Arif, Qistina Mila, Afrina, Afiqah.
Ana andd Arissa. :)
Arissa 'galok' takmalu takpakai slua. :P
Comell !
Ini Afiqah, akak kepada Arissa dan adik kepada Afrina.
Dia ciap tido ats riba aku. Comel laaah !

Stop sini. Bye2.

No comments:

Post a Comment

No, you don't have to comment.